Despre noi

Olariu Service s-a nascut din dorinta de a oferi mediesenilor servicii de calitate, si increderea unui service pe care poti conta oricand. Dorim ca fiecare client care ne trece pragul sa aiba certitudinea ca masina lui este in maini bune si ca beneficiaza de servicii premium.

Servicii extinse

De la vulcanizare si geometrie pana la schimburi de ulei la cutii de viteze, si nu numai, la noi in service ai parte de o gama variata de servicii pentru masina sau motocicleta ta.

Experienta

Mecanicii nostri sunt instruiti, certificati si au experienta in domeniu de peste 10 ani. Invatarea continua ne ajuta sa rezolvam problemele la masini mai noi, astfel incat sa nu fim nevoiti sa refuzam nici un client.

Aparatura de ultima generatie

Sculele si aparatura folosita in service-ul nostru sunt certificate, si sunt printre brandurile de top in domeniu. Nu facem nici un compromis cand vine vorba de calitatea serviciilor oferite.

https://olariuservice.ro/wp-content/uploads/2020/11/IMG_9851-670x620.png

Ce oferim?

4 elevatoare

Dispunem de 4 elevatoare echipate pentru orice operatiune, astfel incat timpul de asteptare pentru client sa fie cat mai mic.

Stand ITP

La noi in service se pot face si atat inspectiile tehnice periodice cat si pregatirea masinilor inainte de inspectie, pentru a fi sigur ca masina ta o sa treaca inspectia fara probleme.

Schimb ulei CV

Schimbul de ulei pentru cutiile de viteze automate si manuale se face simplu si rapid la noi in service. Cu ATF MasterGear SDrive, schimbul de ulei se face automat si profesionist.

Incarcare Freon

Fie ca ai nevoie de inlocuire freon sau completare, ne ocupam noi. De asemenea, in cazul unor defectiuni la sistemele de climatizare, iti vom aduce la cunostinta acest lucru, si vom remedia eventualele probleme.

Diagnoza auto

Orice problema vizibila, sau mai putin vizibila ai avea, noi o putem gasi si rezolva. Testerele noastre sunt actualizate si permit diagnoza facila atat modelelor mai vechi, cat si celor recente.

Lounge pentru clienti

Ne dorim ca clientii nostri sa se simta confortabil cat timp masina lor este in service, si de aceea am creat o sala de asteptare unde se pot servi cu cafea sau ceai, in timp ce masina lor este reparata.

Asigurare RCA

La noi in service iti poti reinoi asigurarea RCA, la asiguratorul tau preferat, fara alte deplasari.

Accesorii auto si moto

Jante, huse, covorase, bare transversale, aproape orice...tu ceri, noi aducem. E atat de simplu!

Newsletter